Epilarea definitiva – mit sau realitate?

Epilarea definitiva – mit sau realitate?

Cand am auzit pentru intaia oara de expresia “epilare definitiva”, mi-am spus ca este inca o reclama falsa, mincinoasa. Cum avea sa existe aceasta metoda magica, mult ravnita de majoritatea femeilor? Era acest lucru posibil? Nu era cumva contra naturii omului?

Dupa ce m-am documentat pe aceasta tema, am aflat ca, de fapt, epilarea definitiva nu este chiar definitiva si nici nu ar fi avut cum sa fie! Ma intorceam la intrebarea “Nu era cumva contra naturii?” Am aflat, deci, ca epilarea definitiva presupune epilarea fara durere prin IPL – Lumina Intens Pulsata.

Pana sa va povestesc despre aceasta inovatie, as vrea sa enumar avantajele si dezavantajele celorlalte metode de epilare:

Incepem cu epilarea prin aparatul de ras: avantajele sunt reprezentate de rapiditatea procesului de epilare, lipsa durerii si faptul ca aceasta metoda poate fi aplicata cu usurinta in intimitatea casei noastre. Dezavantaje: parul va creste mult mai repede (dupa cateva zile), va fi mai des, radacina firului de par se va ingrosa si pielea are mari sanse de a se irita.

Epilarea cu ceara calda/ rece. In urma epilarii cu ceara, vom remarca faptul ca pielea isi pastreaza catifelarea pana la 3 saptamani (depinde de organismul fiecaruia), radacina firului de par se subtiaza si pielea este usor iritata intre 2-4 ore (fata de iritatia produsa de aparatul de ras care poate tine pana la doua zile). Cel mai mare dezavantaj al acestei metode este durerea, apoi faptul ca, pentru mai putina bataie de cap si obtinerea rezultatului dorit, depindem de o a doua persoana – de regula cosmeticiana de la un salon de infrumusetare.

Metoda perfecta pentru epilare ar fi accea care sa cumuleze avantajele prezentate in cele doua cazuri de mai sus si care sa nu prezinte niciun dezavantaj. Unii ar numi asta – vis, eu o voi numi Philips Lumea. Probabil cea mai interesanta si utila inventie a ultimilor ani (pentru mine), Philips Lumea vine in ajutorul nostru cu o metoda revolutionara a epilatului, care ne ofera toate avantajele mult dorite: epilare rapida, ingreunarea procesului de crestere a firelor de par, epilare fara durere, epilare in intimitatea casei noastre si inlaturarea dependentei fata de cosmeticiana. Cum functioneaza acest aparat magic?

Tehnologia Lumea IPL functioneaza prin aplicarea unor impulsuri delicate de lumina pe par. Drept rezultat, parul cade in mod natural, cresterea parului fiind astfel impiedicata. Philips Lumea are 5 setari de energie luminoasa, reusind astfel sa se adapteze la cat mai multe tonuri de piele si culori ale firului de par (nivelul de melanina din par).

Philips Lumea

Dezavantajul acestei metode, este acela ca nu poate fi folosit asupra tuturor tipurilor de piele. De exemplu, are o eficienta redusa aplicat asupra unui fir de par blond deschis, alb/gri si roscat, la fel cum nu este eficient pentru tonurile inchise ale pielii. Acest aparat nu este recomandat in cazul in care suferiti de anumite afectiuni precum: epilepsie, sensibilitatea pielii la lumina, cancer de piele, etc. Se recomanda pararea unui medic dermatolog inaintea utilizarii acestui aparat.

Asadar, epilarea definitiva nu este nici mit, nici realitate. Depinde doar de modalitatea in care interpretezi tu, “definitiv”. Dupa ce vei culege cat mai multe informatii, vei intelege perfect la ce ma refer eu aici.

VisaPure EssentialDe-a lungul timpului, Philips a venit pe piata cu inovatii menite sa ne usureze viata si sa ne ajute sa ne pastram frumoase/ frumosi din cap pana in picioare, fara prea mult efort si…durere! De acum celebrul proverb “Baba sufera la frumusete”, a devenit doar o alta vorba din batrani!

Timpul este foarte pretios si Philips stie asta, drept pentru care ne sare in ajutor oferindu-ne aparate de infrumusetare care au acelasi efect precum cele utilizate in saloanele de gen, fara ca noi sa mai fim nevoite sa pierdem vremea cu programari si drumuri catre acestea. Cand spun aceste lucruri, ma gandesc atat la Philips Lumea, cat si la minunatul VisaPure Essential – aparatul care ne ajuta sa avem un ten perfect fara tratamente costisitoare, dureroase si, de cele mai multe ori, ineficiente.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre aceste produse, dar si despre preturile lor, va invit sa dati click pe cuvintele roz din articol, moment in care veti fi redirectionate/ti catre site-ul Philips de unde puteti obtine mai multe informatii.

Voi ce parere aveti despre aceasta inovatie?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *