Momentele trec, amintirile raman

Momentele trec, amintirile raman

Organizarea unui eveniment important din viata noastra (precum nunta, botez, etc.) poate fi un proces destul de stresant pentru ca ne dorim sa iasa totul perfect, dar nu avem experienta necesara organizarii unui eveniment de nota 10.

Cel mai important lucru este ca origanizarea unui eveniment, fie ca vorbim despre nunta, botez, sau orice altceva, sa nu fie lasata pe ultima suta de metri. Alegerea si rezervarea localului in care se va desfasura evenimentul, trebuie facute (in cazul nuntilor) chiar si cu 2 ani inainte, cu atat mai mult daca data fericitului eveniment aleasa, se afla in plin sezon “matrimonial”.

La fel de importante precum locatia in care se va desfasura nunta, (enumerate in mod aleatoriu si nu in ordinea importantei) sunt si alegerea:

  • unui decor cat mai elegant al salii;
  • aranjamentelor florale;
  • meniului (mancare si bauturi);
  • tortului;
  • formatiilor de muzica/ DJ;
  • a salonului unde mireasa va fi pregatita (make-up, coafat, etc.);
  • costumului ginerelui, rochiei de mireasa;
  • marturiilor si aici vreau sa fac o mica paranteza. Marturiile clasice, precum bombonele infasurate intr-o bucata de tulle, borcanelul de miere, etc. NU se mai poarta. La momentul actual, cele mai tari (si utile, daca ma intrebati pe mine) marturii, sunt oferite de cabinele foto unde invitatii pot face poze pe care le vor avea drept amintire, toata viata. Ca si costuri, pentru o suma cuprinsa intre 200-300 euro, invitatii vostri se vor bucura timp de 4-5 ore de o cabina foto unde vor face cele mai haioase poze, ever!
  • domnisoarelor de onoare si rochitelor pentru acestea si muuulte, multe altele.

Acum, haideti sa ne gandim cat de importante ar mai fi toate cele de mai sus daca nu facem cu mare atentie, cea mai importanta alegere, si anume alegerea celui mai bun fotograf pentru nunta. Cred ca toata lumea este de acord cu mine in aceasta privinta. Daca printre aranjamentele florale se intampla sa gasim o floricica mai ofilita, acest lucru nu ne afecteaza foarte tare, nu? Insa ce se intampla in cazul in care primim pozele de la fotograf si regasim mireasa in toate cadrele stand cu spatele la camera foto si atunci cand sta cu fata spre aceasta, are ochii inchisi? Nu spuneti ca asa ceva nu se poate intampla, pentru ca am avut niste cunostinte care au vrut ieftin, cat mai ieftin si la final au constat ca fotograful i-a costat mai mult decat toata nunta: au pierdut cele mai frumoase amintiri.

Sunt foarte multi fotografi “pe piata”. Unii sunt fotografi doar prin denumirea meseriei scrise pe o diploma (capatate prin intermediul unui curs la distanta/ online), pe cand altii sunt adevarati artisti. Acestia din urma sunt cei pe care trebuie sa ii “vanati”, iar selectia se poate face destul de simplu: rasfoirea portofoliilor acestora. Fotograful fara un portofoliu, este precum nunta fara muzica. Luati-va timp, rasfoiti portofoliile, analizati fotografiile si imaginati-va in locul celor doi miri la ale caror poze va uitati. Ati reusit sa faceti asta si ati zambit? Atunci, acela este fotograful de care aveti nevoie. Nu incercati sa reduceti costurile, cautand un fotograf mai “ieftin”. Taiati de oriunde altundeva, insa nu din bugetul alocat fotografului si tineti minte: Momentele trec, amintirile raman!

Dupa ce am analizat portofoliul celor de la www.jadoris.com, va recomand sa dati un click pe linkul de mai sus, sa rasfoiti si voi portofoliul si sa imi spuneti ce parere aveti. Pe mine, toate acele poze m-au facut sa ma pun in locul mirilor si……sa zambesc.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *